Zoominar gratuit: „Ascultă-ți corpul!”

Ai avut vreodata curiozitatea sa observi, de exemplu, cum celulele corpului colaboreaza atunci cand o rana se vindeca si se cicatrizeaza?

Cate mecanisme de vindecare si regenerare exista in fiinta umana? Si cine sau ce le guverneaza? Participam oare, mai mult sau mai putin constient, la acest proces?

 

In urma cu 15 ani, cand am auzit prima data ca noi putem „dialoga” cu celulele corpului (fapt deja demonstrat de stiinta moderna), mi s-a parut ceva nerealist si aproape de neacceptat.

Astazi, din studiu si practica mea, inteleg mai mult din acest proces si consider ca fiecare dintre noi suntem capabili, in mod firesc, sa ne guvernam constient starea de armonie si echilibru (sanatatea) corpului nostru.

 

Ca si in relatiile interumane, in care s-a observat ca a asculta si a intelege este mai important decat a ne grabi sa vorbim (nu intamplator Dumnezeu ne-a dat doua urechi si o singura gura), tot asa este si in relatia fiecaruia cu corpul sau.

 

Asadar, te invit la acest Zoominar gratuit sa iti impartasesc cateva idei si principii care sa-ti fie de folos in ascultarea mesajelor corpului tau, care iti vorbeste necontenit, inca din primele ore ale diminetii, in fiecare zi.

 

Ne vedem pe 4 martie (o zi speciala pentru mine 😉), pe Zoom, de la ora 17.00.

Trimite-mi un mesaj la 0744.527.751 – Anamaria si iti voi oferi link-ul de acces.

 

Primesti? 🌹🦋

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us