ATELIERE – Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

Ai observat ca ceea ce este in interiorul omului apare si in afara sa, cumva, la un moment dat?
Inca ne este greu, tuturor, sa privim in interiorul fiintei noastre… dar, daca vrem sa schimbam ceea ce ”vedem” in jur, trebuie sa lucram cu noi insine, caci lumea exterioara se va modifica implicit.

Uite o directie de schimbare care, cel putin pentru adolescentii nostri, ar putea fi o profunda sursa de putere si inspiratie:

De cate ori, in loc sa actionezi din alegere libera intr-o relatie cu cineva, din inima si cu iubire, de fapt reactionezi si intretii sau chiar generezi astfel un conflict? Si nici macar nu ti-ai dorit asta, initial…

Cu totii reactionam in anumite situatii si apoi regretam. Reactia este necesara doar supravietuirii, insa pentru a ne trai viata din inima, cu dragoste si bucurie, este responsabilitatea noastra, a fiecaruia dintre noi, ca adulti, sa trecem constient dincolo de reactie, dincolo de fricile noastre, in spatiul alegerii libere creatoare.

Ce ai putea crea in viata ta si a celor pe care ii iubesti din acel spatiu, de dincolo de reactie?

Daca vezi aceasta posibilitate, dar inca simti ca nu poti si nici nu stii de ce sau cum, te invit sa lucram impreuna cu cateva unelte si metode simple, dar esentiale (precum aromele extrase din plante) pentru vindecarea „Celor 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine” – dupa cartea doamnei Lise Bourbeau cu acest titlu.

5 rani, 5 temeri, 5 masti care ascund si reprima 5 potente divine… in 5 ateliere online, in fiecare joi de la ora 19:30, in urmatoarele 5 saptamani.

Gratuit? Valoarea o vei simti tu, prin alegerile pe care le vei face ulterior.
Pretul fiecarui atelier este simbolic, anume 36 lei / participant si se pot achita pe rand sau toate 5 deodata.
Inscrierile se fac la telefon 0744.527.751 – Anamaria, pana pe data de 7 aprilie, cand vom incepe impreuna acest demers co-creator.

Sa ne fie de folos!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us