Aromatestarea

Intre uleiurile esentiale exista cateva care sunt dedicate relaxarii prin masaj si / sau ambiental precum lavanda, portocala sau ylang-ylang. Dar daca, de exemplu, pancreasul tau este disfunctional, atunci chiar daca vei accepta aroma (avand poate convingerea ca portocala miroase frumos), este posibil ca organismul tau sa respinga acest ulei si sa ai ulterior un disconfort general. La fel daca ceva din viata ta “te sugruma” emotional si/sau energetic, poate vei accepta lavanda caci stii cu mintea constienta ca “lavanda miroase bine si relaxeaza”, dar corpul tau se va simti ca atunci cand “invarti cutitul in rana”.

Noi vom sti ce produse sa folosim pentru tine, dar daca doresti o evaluare succinta a starii tale de echilibru / dezechilibru – din punct de vedere morfo-functional, psiho-emotional si energetic – poti solicita aromatestarea si astfel vom alege sa folosim in masajul de relaxare (ambiental si/sau pe piele) acele uleiuri esentiale care iti sunt tie, in mod personalizat, cele mai benefice – dincolo de punctele de vedere al mintii constiente.

Aromatestarea se face simplu, mirosind uleiurile. Interpretarea rezultatelor este de multe ori cel putin interesanta si surprinzatoare, iar aici intervine stiinta si maiestria consultantului in folosirea uleiurilor esentiale.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
WhatsApp WhatsApp us