Evaluarea starii de stres si a reactivitatii la uleiurile esentiale

Ce este stresul si cum actioneaza el asupra starii noastre de sanatate? De ce este important sa verificam nivelul stresului din organismul nostru? Cum sa ne intretinem corpul fizic si energetic in conditii optime de functionare?

Literatura de specialitate confera multiple raspunsuri la aceste intrebari, iar informatiile de calitate sunt disponibile astazi oricui este interesat sa cunoasca aceste aspecte.

Noi iti propunem insa o metoda simpla, practica, prin care se evalueaza nivelul stresului din organism si care sunt cele mai potrivite uleiuri esentiale pentru tine, in functie de nevoiele tale.

Relaxarea – ca metoda de intretinere corporala – se face intotdeauna atat la nivel fizic, cat si psihoemotional si energetic.

Biopulsar Reflexograph™ este un aparat produs in Germania, care masoara energia corpului la nivelul zonelor reflexogene din palme (punctele biologic active) – corespondente cu toate organele interne. Apoi, printr-un soft specializat, reda informatii despre energia intregului corp cat si modificarile care apar. De exemplu, nivelul de stres este reprezentat printr-un grafic instabil, iar alergia este redata printr-un grafic cu restabilire lenta.

Totodata, energia si variatiile acesteia este reprezentata prin imaginea si dimensiunile aurei – o frumoasa reprezentare a corpului nostru energetic. Starea de stres sau de echilibru a organismului este indicata prin gama de culori ale aurei. De exemplu, culoarea mov-intunecat in zona capului indica o energie insuficienta, ganduri negative, oboseala cronica.

Dupa analiza si interpretarea energiei din punctele biologic active, Biopulsar Reflexograph™ confera recomandari personalizate privind uleiurile esentiale cele mai potrivite pentru persoana testata.

Asa cum, de exemplu, cantitatea de apa necesara zilnic pentru buna functionare a corpului difera de la individ la individ in functie de greutatea sa (30 ml / kg-corp), tot astfel hrana fizica, emotionala si energetica necesara pentru intretinerea corpului difera.

Practic, sesiunea de testare implica cativa pasi simpli:

  1. Te relaxezi si iti asezi palma pe suprafata indicata timp de 2-3 minute, timp in care aparatul realizeaza masurarea si analiza campului tau energetic din punctele biologic active;
  2. Interpretarea graficelor energetice si a imaginii aurei (nivelul de stres vs. echilibru, alergii, etc.);
  3. Recomandari privind uleiurile esentiale eficiente pentru tine. Aici, in aceasta ultima etapa, vom face impreuna si aromatestarea, pentru a-ti „intreba” psihicul/corpul daca este „de acord” si primeste cu bucurie aroma, vibratia si energia uleiurilor esentiale recomandate de soft-ul aparatului Biopulsar Reflexograph™.

RELACCES foloseste si recomanda pentru intretinerea corporala uleiurile esentiale VIVASAN datorita biodisponibilitatii mari a acestora, avand totodata garantia calitatii elvetiene.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
WhatsApp WhatsApp us