Ce iti oferim?
Evaluarea starii de stres si a reactivitatii la uleiurile esentiale

Biopulsar Reflexograph™ este un aparat produs in Germania, care masoara energia corpului la nivelul zonelor reflexogene din palme (punctele biologic active) – corespondente cu toate organele interne. Apoi, printr-un soft specializat, reda informatii despre energia intregului corp cat si modificarile care apar. De exemplu, nivelul de stres este reprezentat printr-un grafic instabil, iar alergia este redata printr-un grafic cu restabilire lenta.

Totodata, energia si variatiile acesteia este reprezentata prin imaginea si dimensiunile aurei – o frumoasa reprezentare a corpului nostru energetic. Starea de stres sau de echilibru a organismului este indicata prin gama de culori ale aurei. De exemplu, culoarea mov-intunecat in zona capului indica o energie insuficienta, ganduri negative, oboseala cronica.

Uleiuri esentiale

Biodisponibilitatea uleiurilor esentiale pure si complete pe care le folosim, produse in Elvetia si avand avizul GMP (Good Manufacturing Practice), este mare – mai mult de 80%.

Aromatestarea

In multitudinea de uleiuri esentiale exista cateva care sunt dedicate relaxarii prin masaj si / sau ambiental precum lavanda, portocala sau ylang-ylang. Dar daca, de exemplu, pancreasul tau este disfunctional, atunci chiar daca vei accepta aroma (avand poate convingerea ca portocala miroase frumos), este posibil ca organismul tau sa respinga acest ulei si sa ai ulterior un disconfort general. La fel daca ceva din viata ta “te sugruma” emotional si/sau energetic, poate vei accepta lavanda caci stii cu mintea constienta ca “lavanda miroase bine si relaxeaza”, dar corpul tau se va simti ca atunci cand “invarti cutitul in rana”.

Tehnica AccessBars®

Access Bars® – disponibil de 28 de ani, in 175 de tari – este o metoda / tehnica, care a asistat mii de persoane sa imbunatateasca multiple aspecte ale vietii lor, incluzand: aspectul si greutatea corporala, somnul, anxietatea, stresul, relatiile, sanatatea si… mult mai mult!

Educatie pentru sanatate

Sanatatea holistica este un dar divin cu care ne nastem, in armonie cu tot ceea ce exista.

Insa pe parcursul vietii, sub actiunea unor factori mai mult sau mai putin controlabili (precum: stresul, alimentatia, odihna, radiatiile, calitatea aerului etc.), armonia si echilibrul nostru pot fi perturbate la toate nivelurile fiintei umane, favorizand astfel aparitia bolilor si afectiunilor in organism.

Responsabilitatea alegerilor pentru mentinerea starii de sanatate ne apartine, fiecaruia dintre noi!

WhatsApp WhatsApp us