Uleiuri esentiale

Biodisponibilitatea uleiurilor esentiale pure si complete pe care le folosim, produse in Elvetia si avand avizul GMP (Good Manufacturing Practice), este mare – mai mult de 80%.

Folosite in mediul ambiant, prin difuzare sau in lumanari aromatizate, moleculele uleiurilor esentiale inhalate sunt percepute de catre mucoasa nazala si/sau mucoasa bronsica, intra in circuitul sanguin ajungand la anumite organe si exercita astfel un efect fiziologic masurabil.

Folosite in uleiurile vegetale de baza si aplicate apoi pe piele prin masaj, uleiurile esentiale sunt absorbite in corp si in doar cateva minute pot fi depistate in sange. Astfel, ele sustin efectul de perceptie care apare din excitarea simpla a receptorilor olfactivi.

Mai mult, uleiurile esentiale pot stimula limpezimea mentala si pot ajuta la programarea mintii cu convingeri pozitive, prin deschiderea mintii subconstiente, permitand totodata eliberarea de emotii si amintiri negative stocate. Uleiurile esentiale ridica frecventa electromagnetica a corpului, incurajeaza conexiunea spirituala si amplifica intentia.

 

Folosim si recomandam uleiurile esentiale

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
WhatsApp WhatsApp us