Noi „stele” in aromaterapia VIVASAN

Va invitam duminica, 28 iunie 2020, la o prezentare tematica conceputa special pentru iubitorii de uleiuri esentiale si extracte din plante, cu dr. Angela Laur – medic aromaterapeut si consultant al companiei Vivasan.

Vom primi informatii valoroase despre noile „stele” in aromaterapia Vivasan – dar nu numai – si  le vom putea testa impreuna:

Respira – este un ajutor de exceptie pentru plamani; elibereaza caile respiratorii, creste volumul pulmonar, elibereaza caile nazale si este deosebit de eficient in cazul afectiunilor bronhiilor si astmului „nervos” (psihogen).

Blue Relief – „The Vivasan Oil of Oils” – un amestec de uleiuri rare si foarte eficiente in reumatism, guta, artroza si diverse probleme articulare; totodata este foarte eficient pentru ajutorul de urgenta in caz de entorse si edeme dureroase.

In plus, d-na dr. Angela Laur ne va impartasi din cunostintele si experienta dansei intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri.

 

Intrucat numarul participantilor la evenimente private in spatii inchise este limitat conform legislatiei in vigoare, este necesara preinregistrarea participantilor la 0744.527.751 – Anamaria Anghel.

 

Locatia: Hotel Insula, Tulcea – sala de conferinte

Durata: in intervalul orar 17:30 – 19:00

Pret: 50 lei / participant

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us