Energetica aromelor Vivasan pentru “MAGIA Craciunului in mentalul colectiv”

Ai observant vreodata tensiunea si agitatia care apar, aproape inexplicabil, intre oameni in fiecare an, in preajma Craciunului?

Te-ai intrebat vreodata de ce sacrificam animale in mod special pentru masa de Craciun?

Ai avut vreodata un sentiment ciudat – parca de ingrijorare amestecata cu speranta – vazand strazile impodobite cu lumini?

Si de ce aducem brazi in casa si ii decoram cu lumini? Dar ilicele? Si sarutul sub vasc?…

Si totusi… exista o MAGIE de Craciun, pe care o simtim cu totii atunci cand incepe sarbatoarea. Oare are legatura cu nasterea Mantuitorului?

Si bucuria nemarginita a copiilor? Oare vine doar din asteptarea cadourilor lui Mos Craciun?

Ce legatura are Mos Craciun cu Domnul Isus?

 

Oamenii sarbatoreau Craciunul cu mii de ani inaintea nasterii lui Isus, asa ca Mos Craciun si aproape toate lucrurile pe care le facem de Craciun isi au originile in ritualuri pagane antice care celebrau nasterea noului an.

 

Care sunt originile Craciunului si ce energii guverneaza pana astazi mentalul colectiv inconstient in legatura cu aceasta sarbatoare?

Emotiile, trairile si sentimentele pe care le avem de Craciun sunt mereu creatia noastra sau sunt mai degraba mosteniri stravechi ale „spiritului Craciunului”?

Si cum anume putem folosi energia, vibratia, informatia si magia uleiurilor esentiale terapeutice VIVASAN pentru a trai in mod constient si autentic, chiar din suflet, aceasta sarbatoare – acum crestina pentru majoritatea dintre noi?

 

Hai cu noi pe Zoom, joi 17 decembrie 2020, ora 20:00 sa „povestim” despre mintea si emotiile noastre, despre suflet si MAGIA uleiurilor esentiale… de Craciun!

Si daca vrei, poti contribui cu 35 lei pentru acest atelier ! Doar daca vrei… caci vine Craciunul 😊

Te invit sa ma contactezi pentru inscriere la 0744.527.751 – Anamaria Anghel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us