Beneficii Ulei esential de Lamaie de Messina

Datorita proprietatilor sale unice, uleiul esential de Lamaie este cel mai popular ulei esential. Actiunea sa antivirala si antibacteriana ajuta la combaterea bolilor respiratorii si virale. Are un efect stimulator general.
Lamaia era folosita pe larg in medicina antica si medievala. Egiptenii antici foloseau lamaia pentru neutralizarea hranei otravite si in perioada epidemiilor de tifos. In Europa lamaile au fost aduse abia in evul mediu.

 

Nu este deloc intamplator faptul ca uleiul esential de lamaie este printre cele mai indragite. Avand un spectru vast de actiune asupra organismului, acesta este mai intai de toate un mijloc eficient de tratament al distoniei vegeto-vasculare. El normali­zeaza tensiunea arteriala, diminueaza nivelul colesterolului si pro­trombinei in sange, previne aparitia aterosclerozei si complicatiilor acesteia, de aceea este reco­mandat in profilaxia si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Gratie proprie­tatilor sale (fortificarea imunitatii, stimularea formarii de eritrocite si leucocite), uleiul de lamaie se foloseste in afectiunile legate de slabirea imunitatii (bronsita, gripa, raceala etc.).

 

Beneficii cheie:
Actiunea sa antivirala si antibacteriana ajuta la combaterea bolilor respiratorii si virale. Are un efect stimulator general. Tonifica sistemul circulator, imbunatateste circulatia sanguina. Elimina capilarele vizibile (desenul vascular), inmoaie, albeste si intinereste pielea. Normalizeaza starea psihica si emotionala, confera inspiratie si imbunatateste memoria. Actioneaza ca odorizant in incaperi.

 

De ce sa-l alegi?

Uleiul de lamaie este exceptional in afectiunile virale: hepatita, herpes, viroze respiratorii, deoarece manifesta calitati antivirale accentuate.

In plus, uleiul de lamaie este eficient in cefalee, greata, vertij, provocate de spasmul vascular cerebral si surmenaj. Imbunatateste memoria si concentreaza atentia. Ulei de nota superioara.

Energetica uleiului: uleiul de lamaie favorizeaza acomodarea usoara la noile conditii de viata, la oameni noi, creste interesul de viata, induce catre activitatea creativa la serviciu, in familie. Ajuta in depasirea situatiilor dificile.

 

Contraindicatii:

  • Contraindicat in timpul cursului de chimioterapie!
  • Nu se foloseste inainte de expunerea la soare.

 

Ingrediente:
Ulei esential de Lamaie de Messina (Citrus Limon L.), 100% natural, lipsit de solventi chimici.

 

 

Daca vrei sa folosesti uleiurile esentiale de calitate superioara VIVASAN, le poti comanda cu pret redus completand doar datele tale personale aici sau ma poti contacta telefonic la 0744.527.751 (Anamaria).

 

Sursa aici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us