Beneficiile cheie ale uleiului esential de Ylang-Ylang

Aroma plantei Ylang-Ylang a fost considerata dintotdeauna aroma „dragostei si senzualitatii”.

Ea creste in zonele tropicale ale Asiei, in Filipine si in Indonezia. Uleiul se produce pe insulele Comore si in Madagascar. In Indonezia si in prezent mirii sunt infrumusetati cu cununi mirositoare din ylang-ylang.

 

Uleiul Ylang-Ylang face parte din grupul uleiurilor eterice cu efect afrodiziac. Actiunea lui este conditionata de prezenta in componenta sa a geraniolului, nerolului, terpineolului, citratelor, linaleacetatului, ylangeolului si eugenolului. Are o aroma dulce, condimentata, cu nuante de iasomie si gardenie.

 

Ylang-ylang manifesta actiune benefica asupra sistemului nervos. Uleiul relaxeaza, inlatura starile de agitatie si tensiune, accesele de anxietate si furie. Este foarte eficient in starile depresive, oboseala, neliniste, insomnie, sindrom premenstrual.

 

Energetica uleiului: esenta straveche pentru fumigatii, atrage dragostea si energia pozitiva a lumii, indreapta membrana energetica, restabileste simetria, contribuie la dezvoltarea ceakrelor superioare.

 

Beneficii cheie:

Patrunzand in straturile profunde ale pielii stimuleaza regenerarea acesteia. Din timpuri stravechi se utilizeaza pentru intarirea si slefuirea unghiilor. Aromadifuzorul/candela cu ulei de ylang-ylang elimina certurile si conflictele domestice. Este «Uleiul delectarii».

 

Actiunea curativa a acestui ulei se manifesta in deplina masura in patologiile cardiovasculare. El reduce  tensiunea arteriala, diminueaza dispneea si palpitatiile. Folosirea regulata a uleiului de ylang-ylang imbunatateste circulatia sangvina in miocard si micsoreaza manifestarile stenocardiei. Fortifica imunitatea. Este un bun remediu anticonvulsiv. Uleiul de ylang-ylang este eficient in tulburarile intestinale de tip spastic.

 

In calitate de afrodiziac, are actiune erotica stimulatorie, amplifica atractia sexuala. Aroma ylang-ylang confera o euforie usoara si senzualitate descatusata. Este unul din uleiurile cele mai erotice si romantice. Benefic in frigiditate si impotenta. Ulei de nota medie. Uleiul „placerilor”.

 

 

Daca vrei sa folosesti uleiurile esentiale de calitate superioara VIVASAN, le poti comanda cu pret redus completand doar datele tale personale aici sau ma poti contacta telefonic la 0744.527.751 (Anamaria).

 

Sursa aici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us