Beneficii ale uleiului esential de Trandafir de Marocco

Uleiului esential de Trandafir de Marocco este un ulei afrodisiac ce are o capacitate pronuntata de stabilire a armoniei, de inlaturare a depresiei si stresurilor, a tulburarilor de somn si a temerilor, de calmare in cazul hiperexcitabilitatii si de refacere a puterilor in cazul oboselii.

Spectrul vast de efecte benefice ale acestui ulei permit folosirea lui atat in calitate de antiinflamator, cat si in calitate de antifungic, spasmolitic si regenerant.

Un remediu cosmetic de lux, cu multiple domenii de aplicare, Trandafirul netezeste ridurile, restabileste conturul fetei, fiind anti-age si antioxidant. Un puternic remediu regenerator, creste elasticitatea si fermitatea pielii. Normalizeaza functiile secretorii ale pielii, restabileste stratul protector al pielii, inlatura hipersensibilitatea.

 

Beneficii cheie:
Spectrul larg de proprietati benefice ale acestui ulei permite utilizarea sa ca antiinflamator, antimicotic, spasmolitic si cicatrizant. Imbogateste excelent continutul oricarui produs cosmetic, emoliaza si regenereaza pielea.

 

De ce sa-l alegi?

  • Poseda efect de intinerire a intregului corp.
  • Spasmolitic pentru vasele cerebrale, inlatura greata, slabiciunea, migrena, durerile de cap, ametelile. Poseda efect antisclerotic, antioxidant.
  • Normalizeaza functia glandelor endocrine, restabileste armonia endogena.
  • Imbogateste orice produs cosmetic, emoliaza si regenereaza pielea.

 

Ingrediente:
Ulei esential de Trandafir de Marocco (Rosa centifolia) 5%, ulei de Jojoba 95%, natural 100%, lipsit de solventi chimici.

Daca vrei sa folosesti uleiurile esentiale de calitate superioara VIVASAN, le poti comanda cu pret redus completand doar datele tale personale aici sau ma poti contacta telefonic la 0744.527.751 (Anamaria).

 

Sursa aici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us