Beneficii ale uleiului esential de Cuisoare

Uleiul de cuisoare este unul dintre cele mai vechi remedii aromaterapeutice. In mod traditional era folosit in calitate de remediu impotriva durerilor de dinti, iar efectul lui anestetic a fost confirmat de Asociatia Stomatologilor din SUA.

Fiind un tonifiant energetic puternic, uleiul de cuisoare actioneaza ca un fortifiant general. Elimina tensiunile si spasmele, avand un spectru larg de protectie antibacteriana si antivirala. Avand un efect puternic analgezic, acest ulei este utilizat cu succes in stomatologie. Stimuleaza activitatea cerebrala si ridica moralul. Restabileste puterile dupa o suprasolicitare nervoasa si fizica. Mareste volumul si capacitatea memoriei active. Incalzeste, suprimand tremorul nervos.

Poseda activitate antibacteriala si antivirala pronuntata, ce este utila in perioada de epidemii sau in scop profilactic pentru infectiile ce se transmit pe cale aeriana si cele intestinale.
Ulei esential de Cuisoare (Eugenia caryophyllata), 100% natural, lipsit de solventi chimici.

Cum alegem care sunt cele mai potrivite pentru fiecare dintre noi? Va invitam la o sesiune individuala de evaluare a stresului si a reactivitatii la uleiurile esentiale, in urma careia veti primi recomandari personalizate.

Daca vrei sa folosesti uleiurile esentiale de calitate superioara VIVASAN, le poti comanda cu pret redus completand doar datele tale personale aici sau ma poti contacta telefonic la 0744.527.751 (Anamaria).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us