Beneficii ale uleiului esential de Citronella de Java

Uleiul de citronela influenteaza activ starea psiho-emotionala. Acesta inlatura starile depresive si melancolice, normalizeaza somnul, amelioreaza memoria. In plus, uleiul diminueaza tensiunea arteriala, eficient in accesele de tahicardie. Volum: 10ml
Beneficii cheie
Regleaza metabolismul, ajuta la normalizarea activitatii tubului digestiv. Calmeaza, elimina crizele de iritatie, influentand benefic sistemul cardiovascular. Stimuleaza circulatia sanguina, de aceea se recomanda in lupta impotriva celulitei. Normalizeaza somnul si imbunatateste memoria, mentine o stare optimista si plina de viata. Trimite semnale de alarma insectelor, de aceea pe perioada de vara va sfatuim sa-l aplicati pe zgarda animalelor de casa, pentru a speria puricii si capusele.

De ce sa-l alegi?
Uleiul de citronela este util in cazul dereglarii ciclului menstrual si al sterilitatii cauzate de aceasta. Uleiul este recomandat in alergii, el elimina eczemele, psoriazisul, neurodermitele, amelioreaza starea generala in cazul astmului bronsic.

Uleiul de citronela are o accentuata actiune antivirala, usureaza evolutia infectiilor virale respiratorii, calmeaza febra. In bronsite si traheite, faciliteaza eliminarea sputei, accelerand procesul de vindecare.

Este un remediu excelent pentru dezodorizare si racorire. El este util in afectiunile cutanate, in ulceratiile cavitatii bucale si ale faringelui. De asemenea, este benefic in dispepsie, colite, gastroenterite, mialgii, migrene, transpiratie excesiva (mai ales a picioarelor), pediculoza. Purifica si improspateaza aerul, alunga insectele. Ulei de nota superioara.
Utilizare recomandata
Vezi modul de utilizare a uleiurilor esentiale de la Vivasan.

Contraindicatii:

Contraindicat in primele cinci luni de sarcina!
Ingrediente
Ulei esential de Citronella de Java (Cymbopogon winterianus), 100% natural, lipsit de solventi chimici.

Cum alegem care sunt cele mai potrivite pentru fiecare dintre noi? Va invitam la o sesiune individuala de evaluare a stresului si a reactivitatii la uleiurile esentiale, in urma careia veti primi recomandari personalizate.

Daca vrei sa folosesti uleiurile esentiale de calitate superioara VIVASAN, le poti comanda cu pret redus completand doar datele tale personale aici sau ma poti contacta telefonic la 0744.527.751 (Anamaria).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us