Aura corpului omenesc si interpretarea acesteia

Aura reprezinta invelisul corpului uman in plan subtil si este compusa din mai multe straturi de energie. Ea este produsa de miscarea continua a chakrelor, luminozitatea si acuratetea ei descriind starea de sanatate a corpurilor care o compun.

Intensitatea gandurilor si sentimentelor, starea psihica si starea sanatatii influenteaza marimea aurei, claritatea culorilor si uniformitatea acesteia. Totodata, aura umana se poate contracta sau dilata si sub influentele mediului ambiant. In cazurile de boala, de frica si socuri emotionale aura se strange in jurul corpului, iar in situatiile favorabile aceasta se poate extinde.

 

Aura energetica poate fi interpretata dupa multitudinea de culori vizualizate.

Culorile intalnite in aura sunt culori primare – rosu, galben si albastru, dar si culori secundare – nuante spectrale ce se obtin prin combinarea culorilor primare:

 • rosu + galben = portocaliu;
 • galben + albastru = verde;
 • albastru + rosu = violet.

Culorile calde sunt: rosu, portocaliu si galben.

Culorile reci sunt: albastru, indigo si violet.

Culoarea neutra: verde.

Cateva dintre interpretarile posibile ale culorilor aurei sunt:

 • rosu aprins = agresivitate, suparare, tendinte spre suicid, probleme sentimentale, blocaje energetice;
 • rosu pal = epuizare excesiva, depresie;
 • galben inchis = tiranie, tendinte de posesivitate si gelozie, dezechilibru;
 • galben deschis = persoana evoluata spiritual cu sanatate foarte buna, corp echilibrat energetic;
 • albastru deschis = creativitate, logica, comunicare buna, intuitie;
 • albastru inchis = intelept, karma deosebita, intelect deosebit;
 • verde deschis = caracter deschis, evlavios, bunavointa, mila;
 • verde inchis = persoana cu capacitati mari de a vindeca pe ceilalti;
 • mov deschis = nervos, fantezie, usor iritabil, schimbator, evolutie spectaculoasa, boli de stomac;
 • indigo = spiritualitate si putere;
 • alb = caracter drept, puternic, nu accepta compromisul, curatenie spirituala deosebita;
 • gri = tristete, depresie psihica, tendinte de suicid, nefericire, boala.

Desi nuantele inchise in aura denota energie slabita iar gri si maro nu sunt pozitive, totusi fiecare culoare are atat interpretari pozitive cat si negative. Practic, nici o culoare nu este mai buna decat alta, ci este doar diferita.

 

Cat de des se schimba aura?

Aura se schimba la fel de des ca si persoana insasi.

De exemplu: o persoana care studiaza si acumuleaza foarte multe date prezinta mult galben in aura. Lucreaza cu intelectul si cu puterea logicii si nu are timp pentru alte lucruri, astfel ca va avea aura stabila o anumita perioada de timp – saptamani sau poate chiar luni.

Daca o persoana are violet la baza aurei insemna ca este foarte sensibila si energia ei este strans legata de sentimente sale. Daca nu isi gaseste sinele interior, aura acestei persoane se poate schimba dramatic in doar cateva ore. De asemenea, pot fi mari diferente intre aura de dinainte si cea de dupa meditatie sau tratament.

 

Cum se poate schimba sau echilibra aura?

Desi este un proces complicat, aura oamenilor este intr-o continua schimbare, putand fi asemuita mai mult cu apa sau gazul.

Echilibrarea aurei inseamna a-ti face din campul auric un singur camp armonios si curat, si totodata a-l pastra astfel o lunga perioada de timp. Nu conteaza ce culoare are campul, ci conteaza puritatea lui – ceea ce denota o buna cunoastere a posibilitatilor si a planurilor de viitor, rezultand armonie si echilibru intre minte, trup si spirit.

Iti poti echilibra campul auric purtand haine de culoarea aurei tale si/sau prin purtarea unui cristal de culoarea campului tau energetic.

Meditatia are un puternic efect asupra tuturor celor sapte chakre, mai ales daca e combinata cu exercitii de respiratie, iar la final iti poti imagina in jurul tau un cristal alb. Poti de asemenea sa vizualizezi propria ta culoare sau cea de care simti ca ai nevoie in mod intuitiv. Aceste tehnici iti pot aduce un somn adanc si linistitor.

Folosirea uleiurilor esentiale pure si complete, terapeutice, are de asemenea un efect uimitor asupra aurei, daca sunt alese corect, in mod personalizat. Uleiurile esentiale ridica frecventa electromagnetica a corpului, incurajeaza conexiunea spirituala si amplifica intentia.

 

Cum iti poti vedea si evalua aura?

Probabil ca sunt multe metode, insa prin evaluarea starii de stres si a reactivitatii la uleiurile esentiale facuta la Relacces cu aparatul Biopulsar Reflexograph ai posibilitatea sa vezi cum arata aura ta, iar interpretarea culorilor, formei si marimii acesteia revine in sarcina specialistilor nostri.

Totodata, prin aromatestare plus recomandarile oferite de soft-ul aparatului Biopulsar Reflexograph, vei vedea care sunt uleiurile esentiale cele mai potrivite pentru purificarea campului tau auric, obtinand astfel o stare de sanatate, echilibru si relaxare temeinice.

Relacces foloseste si recomanda pentru intretinerea corporala uleiurile esentiale VIVASAN datorita biodisponibilitatii mari a acestora, avand totodata garantia calitatii elvetiene.

 

Sursa: dr. Ion-Eremia Vlad, medicina vibrationala si integrativa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us