Atelier – Rana de ABANDON si masca DEPENDENTULUI

Daca atunci cand nu iti controlezi greutatea si nu iti remodelezi corpul, acesta este:

lung, subtire, lipsit de tonus, plapand, picioare subtiri, spate curbat, brate care par prea lungi si care atarna de-a lungul corpului, parti ale corpului care atarna sau sunt moi, ochii sunt mari si tristi, iar privirea ta atrage…

atunci este activa in sufletul tau rana de ABANDON, iar ego-ul (suma convingerilor) ti-a creat masca DEPENDENTULUI pentru a ascunde suferinta si a se proteja.

 

Nimic corect sau gresit, bine sau rau! Doar nefericire si chiar boala… caci functionezi din mecanisme inconstiente de aparare in fata fricii de singuratate.

Iar astfel, in loc sa fii persoana abila, care stie foarte bine sa-si exprime cererile – asa cum esti esti in adancul fiintei tale (in spatele mastii), atragi si creezi in realitatea ta si mai multa suferinta.

Poti trai si asa? Probabil ca da, caci te-ai resemnat deja de la o vasta foarte frageda… Dar cum este calitatea vietii tale? Doresti altceva? Te-ai saturat sa traiesti repetitiv aceleasi experiente relationale dureroase? Doresti sa alegi diferit si nu poti?

 

De cate ori te-ai simtit abandonat(a)? Cum si cand s-a activat prima data aceasta rana? Dar masca dependentului? Este cineva de vina?

Joi, 5 noiembrie 2020, ora 20:00 va invit pe Zoom alaturi de dr. aromaterapeut  Angela Laur – medic consultant al VIVASAN Romania, pentru a lucra impreuna cu aceasta rana.

Vom constientiza mai mult despre mecanismele inconstiente care ne saboteaza fericirea si starea de bine atunci cand purtam masca dependentului.

Vom prezenta metode disponibile in Creatie care ne pot sustine in procesul vindecarii acestei rani a sufletului, precum:

  • unelte si metode din Access Consciousness – caci pentru o vindecare profunda si ireversibila este intotdeauna nevoie de constienta;
  • uleiurile esentiale VIVASAN. Acestea sunt uleiuri esentiale de cea mai inalta calitate, certificata international. Sunt pure, complete si terapeutice – actionand atat la nivel fizic, vibrational, cat si la nivel psihoemotional.

Pretul este simbolic – 35 lei / participant si se va achita prin banca. Pentru detalii privind inscrierea si plata, va invit sa ma contactati la telefon 0744.527.751 – Anghel Anamaria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SOCIAL MEDIA

NOUTATI BLOG

WhatsApp WhatsApp us